Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sátor bérlés képes leírás - Rendezvénysátor és egyéb sátrak.tlap.hu
részletek »

Sátor bérlés - Rendezvénysátor és egyéb sátrak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sator.tlap.hu » Sátor bérlés
Keresés
Találatok száma - 25 db
Apszisrent - Sátor bérlés

Apszisrent - Sátor bérlés

Minőségi német gyártású sátrak bérlése Kecskeméten már 1998 óta az Apszisrent-nél! Cégünknél nem csupán hagyományos sátrak találhatóak, foglalkozunk esküvői-, és rendezvénysátrak, valamint különböző típusú sátorrendszerek bérbeadásával. Ha szeretne egy különleges esküvőt, vagy egy forró nyári napon sátor alatt kívánja megszervezni rendezvényét, akkor látogasson el hozzánk!

Bérelhető katonai sátrák

Bérelhető katonai sátrák

Ajánlatunk egyenesen Önnek szól... Ha szabadtéri rendezvényhez, kalandprogramhoz keres autentikus sátor megoldást. Ezt a sátrat arra tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjék a Természetbe, legyen az erdő, mező, síkság, vagy egy magánház udvara - használja ki Ön is az ebben rejlő előnyöket! Ha nem akar rettegni minden erősebb széllökéstől, vagy a komor felhők láttán pánikszerűen összepakolni. Sátraink komoly viharnak is ellenállnak, a sátorponyva pedig az eső elvonultával percek alatt megszárad a napon. Ha alacsony költségvetésből gazdálkodva keres sátrat, árus standot, vagy akár nagyobb létszámot befogadó szállást. Falunap, esküvő, vásár, céges rendezvény, kiállítás, sportesemény, nyári tábor, filmforgatás - minden igényre figyelemreméltó választ adunk, a rendezvénysátraktól a tábori felszerelés, úgymint ágyak, padok, asztalok (stb.) biztosításáig. Ha az Ön ideje egyszerűen túl drága ahhoz, hogy minden feladatot maga végezzen el. Hiszen mi az, amiben minden program közös? Abban biztosan, hogy a szervező vállára mindig a kelleténél jóval több teher kerül. Miért kellene Önnek kitanulnia a sátor építés fortélyait? Miért Önnek kellene embereket toboroznia az építéshez-bontáshoz, vagy akár megszervezni a ponyvák és a szerkezet szállítását?

BRent

BRent

Cégünk 2003-ban azzal a céllal alakult, hogy a rendezvényszervezők, kiállításrendezők, cateringes cégek munkáját megkönnyítse a helyhez és alkalomhoz illő magas minőségű bútorok bérbeadásával. Több száz elégedett ügyfelünk kedvező visszajelzése alapján, úgy tűnik sikerült elképzelésünket valóra váltani. A piaci igények hatására rendezvénysátrak valamint textíliák és éttermi eszközök bérbeadását is felvettük szolgáltatásaink közé, ezzel is komplexebbé téve tevékenységünket. Folyamatosan bővülő eszközkészletünk lehetővé teszi a néhány fős családi és a legnagyobb méretű céges rendezvények lebonyolítását is vátozatos formában. Eszközeink zökkenőmentes, pontos kiszállítását saját tehergépjárműveinkkel végezzük el.

DreamPower Rendezvénytechnika

DreamPower Rendezvénytechnika

A DreamPower Rendezvénytechnika fő profilja a hangosítás, fénytechnika, színpadtechnika, színpadfedés és vetítéstechnika. Vállaljuk esküvő, kiállítás, diszkó, divatbemutató, szabadtéri fesztivál, zenekari koncert, konferencia, termékbemutató, iskolai rendezvény, sulibulik, céges rendezvény, party, házibuli, falunap, városnap, sportrendezvény, állami rendezvény, önkormányzati rendezvény technikájának teljes körű lebonyolítását. Természetesen eszközeink bérlése külön-külön, vagy akár csomagokban is kivitelezhető.

Family Party Sátorszerviz

Family Party Sátorszerviz

A 'Family Party Sátorszerviz' sátorkölcsönző és sátorbérlet szolgáltatásaival 2003 óta áll ügyfelei rendelkezésre: legyen az esküvő, sörsátor, raktársátor, családi vagy céges rendezvény, garden party, politikai és sportrendezvény, a rendezvénysátor ideális megoldás. A műanyag padlózat, a sátorfűtés, az ablakos oldalponyva, az elő sátor, és hangosítás is a sátorbérlés és sátorkölcsönzés területén jelentkező extra igények kiszolgálását célozza. A sátorkölcsönzés és a sátor bérbeadás a rendezvényszervezők és a sátorbérlés iránt érdeklődők részére egyaránt rendelkezésre áll. Szívesen együttműködünk partiszerviz illetve esküvőszervezést végző vállalkozásokkal is. Sátraink a legmodernebb alumínium tartószerkezetűek, amelyek elegáns, esztétikus megjelenést biztosítanak megrendelőink rendezvényein. Sátorkölcsönzéssel a megrendelő megkímélheti magát a bérsátor szállításával és összeállításával járó problémáktól, mert járműveinkkel és az összeszerelést végző szerelő gárdánkkal az ország bármely pontjára vállaljuk a rendezvénysátor / esküvői sátor / partysátor felállítását. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy hosszú évekig a piac részesei lehessünk! Nézze át szolgáltatásainkat és kérjen ajánlatot az Önt érdeklődőről. Várjuk Önt is üzletfeleink táborába!

Full Party Service - Sátor bérlés

Full Party Service - Sátor bérlés

Ön bizonyára valami ünnepségen , rendezvényen töri a fejét és ezt szeretné elegánsan és kellemesen megoldani. Nem egyszerű feladat , de szeretnénk megkönnyíteni az Ön munkáját. A Full Party Service Kft. hosszú évek tapasztalatával és kivitelezői gyakorlatával áll e feladat elé. Nemcsak sátorbérlés területén tudunk az Ön partnerei lenni, hanem egy rendezvényhez kapcsolódó minden szolgáltatással.Nézzen szét nálunk és csupa jó tanáccsal és ötlettel tudunk segíteni az Ön által tervezett rendezvényen. S nemcsak tanácsokkal látjuk el, hanem a teljes kivitelezést a sátorépítéstől , az étkezésen keresztül a díszítésig elvállaljuk és kivitelezzük. Várjuk jelentkezését akár e-mail-on vagy bármilyen más kommunikációs csatornán.

Instrumentparty - eszközbérlés és bútorkölcsönzés

Instrumentparty - eszközbérlés és bútorkölcsönzés

Nem könnyű feladat egy parti, nagyobb vacsora, vagy egyéb nagyobb program szervezése: tálalóeszközök, tányérok, helyszín, stb - ezekről mind gondoskodni kell egy ilyen esemény során. Az Instrumentparty ilyenekben nyújt óriási segítséget, hiszen sok partihoz nélkülözhetetlen eszközök kölcsönzésére ad lehetőséget, beleértve pl. az evőeszköz-kölcsönzést, sátor bérlést, illetve a nagy mennyiségű lehetséges bútor kölcsönzést, mely eseményenként különbözőek: asztal bérlés, szék bérlés, bútor kölcsönzése, székhuzat kölcsönzés, és még sorolhatnánk, hogy mi mindenre van igény egy party, egy nagyobb esemény során.

K. Catering - rendezvény eszköz bérlés

K. Catering - rendezvény eszköz bérlés

A több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező K.Catering Rendezvényszervező Kft. esküvők, céges és magán rendezvények megszervezése, illetve catering szolgáltatások nyújtása mellett eszköz bérbeadással is foglalkozik. Megrendelőink kérésére helyszínre szállítjuk a kívánt eszközöket, legyen szó melegen tartó készülékekről, vagy egyéb elektrotechnikai kiegészítőkről. Bérelhető eszközök: asztali kiegészítők, tálaló és evőeszközök, bútor, kiegészítők, poharak és üvegáruk, tálcák és chaffingek, tányérok és tálak, illetve textíliák. Kérésére árajánlatot küldünk, amennyiben weboldalunkon megadja a bérelni kívánt eszközök listáját.

Légvárpark

Légvárpark

A sátrak többféleképpen variálhatók, méretük változtatható, így minden igényhez megfelelő. Kollégáinkkal egy előzetes helyszíni bejárás alkalmával minden fontos paramétert megbeszélhet, így a rendezvény napján a megbeszélt időpontra a sátor készen áll! A helyszíni bejárás díja ingyenes amennyiben a sátrak tőlünk rendeli meg.

Hirdetés
Losberger

Losberger

Rendezvénycélra használt sátraknak sokfajta igényt kell kielégítenie. A sokoldalúságot és az esztétikus designt partnereink számára a rengeteg kiegészítő biztosítja, amelyekkel a sátrak bármikor, 'up to date', rugalmasan módosíthatóak.

Octosys

Octosys

Sátorbérlés Rendezvény, party és raktári sátrak bérbeadása, kölcsönzése. Cégünktől bérelhető sátor fajták bármelyike kiváló helyszínt biztosít a kiállítások, konferenciák, esküvők és egyéb rendezvények lebonyolítására. Party sátraink 5 x 10 m, 5 x 8 m és 4 x 6 m kivitelben állnak rendelkezésre. Rendezvénysátraink méretei 20 x 50 és 15 x 40 méter. Magassága a gerincnél 6 méter, az oldalfalnál 3 méter. A hosszúság 5 méterenként csökkenthető, illetve növelhető. Sátor kiegészítők széles skálája opcionálisan igényelhető, legyen szó akár szőnyegezésről, klimatizálásról, színpadról, bútorzatról, díszítő dekorációról. Aljzatrendszerek, padozat és dobogózás gyári kivitelben, sátorbérléshez vagy egyedi igényeknek megfelelően.

Octosys Kft. - Sátorbérlés

Octosys Kft. - Sátorbérlés

Kiállításra viszi a cégét és standot szeretne? Rendezvényt vagy fesztivált szervez és még nincs sátra? Az Octosys Kft. pontosan azért jött létre, hogy ezekben a kérdésekben segítsen Önnek. Vállalunk: Bútorbérlést (például információs pult, tárgyalóasztal, szekrény, projektor), faházbérlést, sátorbérlést (esküvői sátor, rendezvénysátor, parti sátor, különböző méretekben és kivitelezésben), standkiegészítők értékesítését. Igény szerint megtervezzük, személyre szabjuk a termékeket az Ön elképzelése szerint. Legyen egyedi, akármit is tervez, akár kiállítás, akár fesztivál. Forduljon hozzánk. Tekintse meg weboldalunkat és ajánlatainkat, és keressen minket bizalommal!

Picos

Picos

Hogy minden rendben menjen azon a fontos napon! Vállalkozásunk több évtizedes múlttal rendelkezik esküvőszervezés és rendezvényszervezés területén, e mellett foglalkozunk a rendezvényekhez szükséges rendezvénytechnikai eszközök (pl. rendezvényhangosítás) és kellékek kölcsönzésével is, továbbá elvállaljuk speciális feladatok teljesítését. Szakmai múltunkat, és az általunk végzett munka kiemelkedő minőségét jól bizonyítják, az elmúlt évek során összegyűlt referenciáink és rendszeresen visszatérő ügyfeleink.

Raktársátrak

Raktársátrak

Raktársátrainkat főleg olyan cégeknek ajánljuk, ahol nincs lehetőség raktár épületet felépíteni, így gyorsan és egyszerűen készíthető el. Legyen szó termékek rakodásáról, fedett munkafelületről, vagy biztonságos árú tartásról, minden igényt kielégítenek. Állandó telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy weboldalunkon tájékozódhat termékeinkről és bővebb információt is kérhet, valamint bármilyen probléma esetén állnak segítségére. Cégünk immár 15 éve foglalkozik sátrak bérbeadásával. Garantáltan gyors építési és bontási idővel.

Rendezvénysátor bérbeadás

Rendezvénysátor bérbeadás

Rendezvénysátrak bérbeadása esküvőre, partykra, különböző rendezvényekre. Sátraink cseppmentesek.amely azt jelenti, hogy a lecsapodó párának külön elvezetője van. Ez már uniós követelményeknek is megfelel. Hosszú távú bérlés esetén egyedi ajánlatot dolgozunk ki. Szükség esetén padokat és asztalokat is tudunk biztosítani.

Rendezvénysátor bérlés - A1 Rendezvénysátor Kft.

Rendezvénysátor bérlés - A1 Rendezvénysátor Kft.

Ha valamilyen programot, például koncertet, esküvőt, kiállítást, fesztivált szervez, és még nem döntött a helyszínről, egy rendezvénysátor-bérlés jó alternatíva lehet az Ön számára. A sátor ugyanis számtalan előnnyel bír a fix helyszínnel szemben. Mobil, méretben rugalmas (30-300 négyzetméter között), bárhol elhelyezhető, könnyen felállítható és lebontható, megvéd az időjárás viszontagságaitól, és sokkal kevesebbe kerül, mintha szállást, vagy rendezvényhelyszínt kellene bérelnie. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el oldalunkra és kérjen árajánlatot, majd ezt követően Önnek csak fogadnia kell majd a vendégeit!

Rendezvényszervezés : Trófea Grill

Rendezvényszervezés : Trófea Grill

Éttermi hálózatunk a 2000 ben alakult első Zuglói egységünkkel indult el a budapesti polgárok legközkedveltebb éttermei cím felé vezető úton. Nap mint nap sok sok rendezvényt bonyolítunk le éttermeinkben. 2008-ban létrehoztuk a rendezvényszolgálatunkat, mellyel azt a célt szeretnénk megvalósítani,hogy ezentúl, ne csak éttermeinken belül, hanem külső helyszíneken is megrendezhessük a legigényesebb összejöveteleket, legyen az családi, baráti, vállalati vagy más jellegű party, otthon, cégközpontban vagy valami exkluzív helyszínen. Abban különbözünk a legtöbb másik ilyen jellegű cégtől, hogy nekünk vagyis inkább Önöknek az éttermeink referencia étteremként is működnek. Az év minden napján eljöhetnek hozzánk

Tuti menü