Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sátor vásárlás képes leírás - Rendezvénysátor és egyéb sátrak.tlap.hu
részletek »

Sátor vásárlás - Rendezvénysátor és egyéb sátrak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sator.tlap.hu » Sátor vásárlás
Keresés
Találatok száma - 16 db
Alto - Bivak Sátor

Alto - Bivak Sátor

Páraátengedő és vízzáró felsőből és vízzáró aljból készített bivaksátor hegesztett varrásokkal két változatban: egyszemélyes, 70 dkg, egy bejárattal * kétszemélyes, 1 kg, két bejárattal * Mind a két változaton két nyílás van, egy a lábnál és egy a fejnél, de az egyszemélyes bivakzsákot felvenni szerintünk igazán csak a fejnél lévő nyíláson keresztül érdemes. Több, mint bivakzsák. Rendelkezik a szokásos bivakzsák funkciókkal (alkalmas falon éjszakázásra, kiköthető, kifeszíthető, a láb alul kidugható belőle) ugyanakkor valamivel kényelmesebb és tágasabb.

Coleman Sátrak

Coleman Sátrak

Miért olyan megbízhatóak a Coleman sátrak? - Védelem az időjárás szeszélyei ellen! Három fázisban tesztelt modellek. A Coleman vállalat egy egyedi rendszert ún. háromfázisú tesztelési módszert fejlesztett ki, hogy bebizonyítsuk, hogy a sátrak100% -ban megfelelnek a a márka magas színvonalának. A teszt során komplex módon ellenőrzik a sátor működését, laboratóriumi, szimulációs és természetes feltételek mellett. 1. Fázis Az anyag laboratóriumi tesztelése 2. Fázis Szimulációs feltételek mellett 'Esőszoba'- a sátor vízállósági ellenőrzése 'Szélszoba' - teszt a sátor szélállóságára. Az outdoor sátrakat 95 km/h szélsebesség mellett teszteljük, míg a családi sátrakat 65 km/h szélsebesség mellett 3. Fázis Természetes körülmények közötti tesztelés az 'Időjárási állomáson' (Weather Station) a Coleman Wichita, USA székhelyén. A sátor hosszú távon ki van téve az időjárás szeszélyeinek, és 24 órás ellenőrzés alatt áll.

juhu sport

juhu sport

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 12 hónapig - kivéve ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk. Garanciális csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges. Amennyiben nem egyértelmű a termék rendeltetésszerű használata és termékbevizsgálásra kerül sor, a bevizsgálás költségeit gyártói hiba megállapítása esetén a hivatalos szerviz fedezi, ellenkező esetben a vásárló. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Katonai Sátrak

Katonai Sátrak

Svéd katonai sátorlap Svéd katonai sátorlap 100% impregnált sátorvászonból.4 db lapból a képen látható sátor állitható össze.Maga a sátorlap ponchoként hordható vagy biwakzsákként használható.Rendkivül erös,nem szakadékony.Szerelék (cövek és rúd) nélkül.Az ár egy darab sátrolapra vonatkozik!!Szine svéd terep.Új.Made in Sweden.

Kempingvilág

Kempingvilág

Kényelem és szolgáltatás Filozófiánk: harmóniában a környezettel. Cégünk 1995 január 1-én - Virág Trans néven -kezdte meg működését, akkor még haszonjármű szervizként. Még az év őszén kerültünk kapcsolatba a német Truma céggel. Kezdetben inkább a tehergépjárművek fűtéseivel, majd a - "lakókocsizás, lakóautózás" népszerűsödésével - hobby járművekbe gyártott gázkészülékek forgalmazásával és javításával foglalkoztunk. Vevőink igényei szerint bővítettük évről-évre szolgáltatásaink körét, így a "klasszikus" járműjavítás mellett ma már lakójárművek teljes körű külső- belső javításával, helyszíni műszaki vizsgáztatásával, különféle extrák felszerelésével és kempingcikkek forgalmazásával is fogalkozunk. Szintén partnereink igénye szerint a haszonjármű részlegtől teljesen külön, Virág-Kempingvilág néven állunk rendelkezésükre.

Korridor Ponyva

Korridor Ponyva

A KORRIDOR 2001 KFT sátor és ponyvagyártásra alakított magyar tulajdonú vállalkozás győri székhellyel. A technikai és szakmai háttér biztosított ahhoz, hogy a műszaki ponyvaanyagokból előállítható termékek széles választékát tudjuk nyújtani partnereinknek. Alapvetően PVC bázisú ponyvaanyagokat dolgozunk fel nagyfrekvenciás és forrólevegős hegesztési eljárással, de gyakorlattal rendelkezünk az impregnált textilanyagok varrásában is. Kiemeljük, hogy a beépített anyagok megválasztását nagy körültekintéssel végezzük a funkció, élettartam és az esztétikai megjelenés követelményei szerint. Nagy és híres európai ponvagyártók anyagait dolgozzuk fel sajátos piaci politikánkat követve. ('Vevőink jöjjenek vissza, ne a termékeink') Gyártmányaink versenyképességét a minőségi termékek iránt mutatkozó igények kielégítése adja. Rugalmas ügyintézéssel és reális alapokon nyugvó árakkal szolgáljuk ki vevőinket. A teljesítés határideje az igényekhez igazítható.

Lowe Alpine

Lowe Alpine

Irány a természet! A Lowe Alpine Hungary Kft. nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy a magyarországi túra és téli sport kedvelő közönségnek hozzáférhetővé tegye a piac legkiválóbb márkáit, hogy ezentúl ne okozzon gondot a sportolásnál elvárt kényelem és technikai tudás elérése! Egy tökéletes nap csak akkor lehet maradéktalanul tökéletes, ha arra tudunk koncentrálni, amit kitűztünk magunk elé, amit igazán szeretünk. Ebben nyújtanak segítséget az AKU és az ASOLO túracipői, amik kényelmesek, mindenféle talajon kiválóan megállják a helyüket, vízállóak és lélegzők, viselés közben észre sem veszed, annyira a lábadra illik!

Mkb Hungária

Mkb Hungária

Cégünk jogel˜djét a Tabi Campingcikk Vállalatot 1964-ben alapították, melynek termékei els˜sorban a hazai piacon váltak ismerté. Sátraikkal, pavilonjaikkal a camping turizmust célozták meg. 1983-ban indult a kés˜bb Balaton Textil néven ismerté vált vállalkozás. A cég két f˜ profilja a vitorlagyártás és a menekültellátás tábori felszereléseinek gyártása volt. Az itt gyártott sátrak, tábori ágyak a világ összes katasztrófa sújtotta területére eljutottak. A két társaság a kilencvenes évek közepén egyesült, majd egy új profillal a fitness és rehabilitációs gépek gyártásával b˜vítette termékskáláját. Az itt készül˜ fitness gépek mára a német piac egy jelent˜s szegmensét képviselik. Sátortermékeink 95 %-át Nyugat-Európában értékesítjük, els˜sorban benelux és német piacokon. Vev˜ink között megtalálhatók a világ nagy segélyszervezetei, Európa sátor-nagykeresked˜i illetve cserkész és egyházi szervezetei. Társaságunk forgalma 2000-ben meghaladta az 1 milliárd forintot, 2001-ben pedig várhatóan eléri az 1,5 milliárd forintot. A sikeres mˆködésnek köszönhet˜en az elmúlt években indított és ma is tartó technológiai fejlesztéseink korszerˆ, európai szintˆ termelést tettek lehet˜vé.

Mountex

Mountex

A Mountex hálózat franchise rendszerben működik. Franchise partnereink áraikat saját maguk határozzák meg. Ennek megfelelően az interneten meghirdetett akciók nem minden üzletre érvényeyek. A köv. (saját) üzletekre az akciók minden esetben érvényesek: XIII. Váci út, IX. Ferenc körút, II. Margit körút, XI. Bartók Béla út, Budaörs, Miskolc. Az alábbi üzletek esetében az akció érvényességéről az akció tájékoztatójában, ill. az üzlet telefonszámán tájékozódhatsz: III. Bécsi út, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Veszprém, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged.

Hirdetés
Nomadsport

Nomadsport

Ahogy hazánkban is egyre népszerűbbé vált a szabadidő természetben való eltöltése, úgy vált egyre szüksé-gesebbé a hozzá való felszerelések beszerzésének lehetősége. Ezért alakult cégünk 8 évvel ezelőtt, és foglalkozik professzionális sport és turisztikai termékek forgalmazásával. Kirándulás, túrázás, hegymászás, barlangászat vagy vadvízi evezés. Mind-mind egy lehetőség a természetben való aktív kikapcsolódásra. Célunk és filozófiánk, hogy a természetben átélt kalandok a tiszta örömszerzés forrásai legyenek, kiszínezve a szürke hétköznapok egyhangúságát. ehhez próbálunk segítséget nyújtani, hiszen kollégáink több évtizedes tapasztalata, nemzetközi megmérettetéseken elért sikerei teszik igazán hitelessé hozzáértésüket. Az egyszerű kirándulástól az extrém sziklamászásig megtalálható nálunk minden felszerelés, kiegészítő vagy ruházat, ami a legmostohább körülmények között is komfortérzetet biztosít viselőjének. persze nem kell mindig szélsőséges körülményekre gondolni, választékunkban megtalálhatók a hétköznapokra, utcai használatra tervezett, divatos termékek is. Azonban ebben sincs kompromisszum, ezen termékek is magas technikai paraméterekkel rendelkeznek.

Overland | Világjárók Boltja

Overland | Világjárók Boltja

Törzsvásárlóink Minden kedves vásárlónk regisztrálhat és törzsvásárlói kártya tulajdonos lehet. 100.000 Ft összegy&irc;jtött vásárlás után 4% 150.000 Ft összegy&irc;jtött vásárlás után 6% 200.000 Ft összegy&irc;jtött vásárlás után 8%-os kedvezményt vehet igénybe minden további vásárlásnál. A kedvezmény igénybevétele nincsen időponthoz kötve. A kedvezmény minden boltunkban egységesen vehető igénybe.

Party sátor

Party sátor

# Cégünk profilja Rendezvénysátrak, pavilonok értékesítése elérhető, versenyképes áron! Bízunk benne, hogy az oldalunkon feltüntetett sátor, sátorrendszerek között megfelelő választékot talál. # Sátort ajánljuk: ? Racing sátor (szerviz sátor) ? Grill partyra ? Sport sátor (sportolóknak öltöző helység) ? Piaci sátor ? Elárusító sátor ? Kiállításra & Rendezvényre ? Kerti partyra ? Vendéglátásra ? Termék bemutató helyszineként ? Standokhoz

Pilis Sport

Pilis Sport

Az áruház használati útmutatója Az áruház kezelése Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan. Böngészés Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek.

SZ-Lorry Felépítménygyártó Kft. - profi sátrak

SZ-Lorry Felépítménygyártó Kft. - profi sátrak

Oldalunkon ponyva sátrak, party, illetve rendezvény sátrak, ponyva raktárak és tárolók széles választékát találja. A ponyva sátrak, pavilonok és party sátrak divatosak nyáron, de minden más évszakban is ugyanolyan kellemesek. Ezek a sátrak kiváló minőségükkel, jól kidolgozott, tartós anyagukkal, acélrendszerükkel a gyakorlatban már számtalanszor bizonyítottak. Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, oldalunkon azonnal online árajánlatot kérhet, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen kiállítóhelyünkön!

Tengerszem Sport

Tengerszem Sport

A TÚRASÁTRAK ÁLTALÁNOS JELLEMZŐI A jó túrasátor rudazata elemekből összeilleszthető, hajlékony üvegszálas- vagy inkább alumínium csövekből áll. Összeállítás után a félkupola formájú sátor külön kifeszítés nélkül is megáll a talajon. A kifeszítés meggátolja, hogy a sátrat elvigye a szél, a feszes sátorponyva pedig jobban ellenáll az esőnek. A jó túrasátrakról elmondható, hogy: - a sátrak dulpa tetősek a jobb hőszigetelés és a csapadék elleni védelem érdekében, - a sátor belsejében tárolózsebeket találunk, - alapanyaguk általában nagy szakítószilárdságú, könnyű, tartós nylon vagy poliészter szövet, - a sátor bejáratát egy különösen jól szellőző, de rovarok átjutását meggátoló hálóval látják el, - a külső borítás varratai és a belső sátor aljzatának varratai vízhatlanok. Nyári sátrak Általában két alumínium- vagy üvegszálas rudat használnak a sátor merevítésére. A külső tető általában 5-10 cm-rel a talaj fölött ér véget, ezáltal jól véd az eső ellen, de a sátor szellőzése is jó marad. Javasolt felhasználási terület: középhegységek, vízitúrák. Túrasátrak Rudazatuk nagy szilárdságú alumínium-ötvözetből készül, hogy ellenálljon az erős szélnek és az esőnek.

Wildland Outdoor

Wildland Outdoor

Az áruházban szereplő termékekből részben raktárkészlettel rendelkezünk, illetve Megbízható beszállító partnerünk biztosítja a termékek elérhetőségét. Egyes termékek esetén azonban előfordulhat, hogy az adott termék már elfogyott, és/vagy még nem érkezett meg raktárunkba. Ez esetben munkatársunk keresni fogja Önt és tájékoztatja az adott termékkel kapcsolatos lehetőségekről. -Termékeinket kategóriákba soroltuk, melyeket az oldal bal felső részében talál. -A kategóriák kiválasztása után megkapja a kategóriában lévő termékek listáját. -Az egyes termékekről ezután részletes információkat, további képeket kaphat, ha rákattint az adott termékre. -Amennyiben egy termék megnyerte tetszését, azt a kosarába teheti. -Az első vásárlás előtt regisztrálnia kell magát. A regiszráció számos előnnyel jár: mindenekelőtt, Önnek nem kell minden alkalommal megadnia személyes adatait, szállítási címét, stb., hanem elég, ha bejelentkezik rendszerünkbe az email címével és jelszavával és rendszerünk megismeri Önt. Az egyéni kedvezmény is csak regisztrált vásárlóink részére jár. A termékek mellett a kedvezmény nélküli fogyasztói árak vannak feltüntetve (kivéve az akciós termékeket).

Tuti menü