Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sátortáborok képes leírás - Rendezvénysátor és egyéb sátrak.tlap.hu
részletek »

Sátortáborok - Rendezvénysátor és egyéb sátrak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sator.tlap.hu » Sátortáborok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Égvölgye Tábor

Égvölgye Tábor

Az Égervölgye Ifjúsági Tábor, egy csodálatos szépségű kiránduló- és táborhely Perkupa település és az Aggteleki-karszt szomszédságában. A Rét patak és a völgyet szegélyező - főként bükkösök alkotta - gyönyörű erdők ölelésében, Lászi-pusztánál található egy szépséges természeti környezetben, mintegy 5.5 hektáron. A tábor elhelyezkedése, a településtől való távolsága ideális egy valódi táborozáshoz, ahol biztosított a világtól való elvonulás, a nyugodt pihenés. A természetes klíma, a környező erdők, a völgy megnyerő szépsége, a kristálytiszta levegő, és a csendes környezet mind-mind hozzájárul a felhőtlen szórakozáshoz. A környék nevezetességei, túrázási lehetőségei pedig kitűnő alkalmat nyújtanak az itt eltöltött idő tartalmas kihasználására. A táborban több mint 100 fő szállásolható el faházakban, és sátortábor kialakítására is van lehetőség.

Gentlemen Tours

Gentlemen Tours

Hogy miért szeretek a Gentlemen Toursszal vízi-túrázni? Mert igazi vizes emberek. Sportemberek. Ismerik a Tiszát, de ismerik a vízitúrázók minden fajtáját: a természetkedvelőtől a bulizósig. Ők inkább természetkedvelők, de elviselik a bulizósakat is. Hiába, fiatalok között vannak egész évben. Mondhatnám kellően komolyak és elviselhetően lazák. Azt hiszem illik rájuk a nevük! Az már csak hab a tortán, illetve hús a gulyás-levesben, hogy hosszú távra terveznek. Szeretnék viszontlátni a vendégeiket. Én 2002 óta visszajárok.

Jurta Tábor

Jurta Tábor

Most egy olyan helyre vezetlek téged, ahol őseink élete ismét a szemed elé tárul, egy olyan falatnyi földre, hol felelevenedik a történelem. Vágtató lovainkkal bejárhatod a csodálatos Bakony előtt elterülő pusztaságot. Ha úgy támad kedved, hogy fogattal mennél a közeli erdőkbe, úgy kísérőd a legjobb utat mutatja neked a dombokkal, völgyekkel tűzdelt Bakony tölgyeseiben. Velünk belekóstolhatsz a szabadtűzön készült nomád étkek bármelyikébe. Felelevenítjük nagyjaink csatáit, azok ősi rítusait. Láthatod a vár fokáról alattad elviharzó lovasokat, s ütközetüket, hallhatod harci szekereink moraját. De ha nyugalomra vágysz, megpihenhetsz a tóparton, és feltöltődhetsz a jurtáinkban, hűsölhetsz a tábor fölé boruló fák árnyékában. Ha úgy gondolnád, hogy ellátogatsz hozzánk, úgy a Dunán-túlra kell elutaznod, ott Veszprém vármegyénk északi szegletében az öreg Bakony lábainál fekszik az-az egykoron vízimalmairól kiváltképp híres kis falu, - Pápateszér melynek délnyugati határán megleled Koppánytetőt.

Tisza túra - Szabics Kikötő

Tisza túra - Szabics Kikötő

Az ökoturizmus sportos romantikáját felfedező, a megismerés örömét kereső vendégeket a kikötőben flottányi evezős, motoros csónak és kiránduló kishajó várja. A vadregényes Tisza-tavat igazán felfedezni csak vízről lehet, ezért csónakkirándulásokat és evezős ÖKO-túrákat is szervezünk a védett természeti értékek bemutatására. A tavaszi természet ébredésétől kezdve a virágoktól pompázó és madaraktól hangos nyári csónaktúrákon át az őszi madárvonulást is megcsodálhatja nálunk. Ezért a Szabics kikötő csokorba szedte Önöknek a túraajánlatait, hogy a Tisza-tónál töltött idejük színesen és változatosan telhessen!

Túra és Versenysport Club

Túra és Versenysport Club

Az Egyesület 1995-ben alakult elsősorban abból a célból, hogy ellentétben a korábban lebonyolított Tisza- és Duna-túrákat a későbbiekben még szervezettebbé, összehangoltabbá tegyük. A megalakulás óta minden évben egy-két alkalommal szerveztünk vízi túrákat a Dunán 180, valamint 300 folyamkilométeres távon. Ezek a táborok vándortábor jellegűek azóta is, szakképzett vezetőkkel történik lebonyolításuk.

Vízitúra a Felső Tiszán

Vízitúra a Felső Tiszán

Felső Tiszai vízitúra szervezéssel foglalkozunk több, mint 20 éve. Kempingünk a Felső Tisza egyik legkomfortosabb kempingje. Ahol lehetőség nyílik vendégeinkenk, vizitúrázóknak, családoknak, kerékpártúrázóknak, túrázóknak szálláslehetőségre, sátortáborok szervezésére. Kempingünkben kajak, kenuk, kerékpár bérlését is biztosítjuk. Vendégeink kérésére, akár egy egy napos vízitúrát is lebonyolítunk a Túron, Öreg Túron vagy a Tiszán. Tűzrakóhely, röplabda pálya, ping-pong, étterem, panzió, parkolási lehetőség. Környékünk gazdag történelmi és természeti látnivalókban, melyet egy vízitúra illetve kerékpár túra alkalmával fel is fedezhet a látogató.....

Tuti menü